HomeFeaturedFocusHonor 7X isi face aparitia in aplicatiile de benchmark

Honor 7X isi face aparitia in aplicatiile de benchmark

Asta înseamnă că terminalul produs de Huawei este destul de aproape de forma finală și că producătorul chinez îl testează de zor. Și mai înseamnă că avem ocazia să aruncăm o privire asupra câtorva specificații tehnice, nu multe, dar suficiente pentru a avea o idee despre ambițiile acestui viitor smartphone și despre zona în care el se va plasa. Mie mi se pare un nou mid-range care vine pe un segment destul de aglomerat chiar și de către Huawei, dar care ar putea avea de partea lui argumentul prețului.

A trecut și pe la TENAA (și din fotografiile specifice vedem că se păstrează sistemul dual camera, într-o altă poziționare și că avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale, tot pe spatele telefonului), și prin Geekbench, astfel încât putem spune destul de sigur că va fi construit în jurul unei combinații de chipset Kirin 659 (procesor octa-core de 1,7 GHz), cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare care pare să fie de 64 GB. Se mai cunosc informații legate de sistemul de operare, care se pare că va fi un Android 7.1 Nougat cu EMUI 5.1 peste el.

Tot din pozele de la TENAA vedem și că aspectul frontal se schimbă destul de mult față de generația precedentă și că vom avea acel display cu proporție 18:9, care ocupă o suprafață mult mai mare din partea frontală a dispozitivului.

Există și câteva zvonuri legate de prețul acestui terminal, care se pare că se va învârti în jurul valorii de 290 dolari, dar prefer să las detaliile comerciale pentru momentul anunțului oficial, care, sper eu, nu este foarte departe.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep