HomeEvenimenteMai putin de o saptamana pana la concertul Anathema din cadrul ARTmania...

Mai putin de o saptamana pana la concertul Anathema din cadrul ARTmania Bucharest Blast

A mai rămas doar o săptămână până la concertul ANATHEMA, una dintre cele mai cunoscute trupe britanice de experimental, alternative rock. Evenimentul, marca ARTmania Bucharest Blast, va avea loc pe 24 octombrie 2017, de la ora 19:00, la Arenele Romane și face parte din turneul european de promovare al celui mai nou album al formației: The Optimist! Alături de ei vor concerta și francezii de la Alcest, pionierii subgenului muzical “blackgaze”.

Anathema are și un mesaj pentru fanii din România, cărora le-a dat întâlnire marțea viitoare: “Cum unii dintre voi știu deja, România este un loc special pentru Anathema. Am simțit asta încă din prima săptămână pe care am petrecut-o aici cu ocazia primului nostru concert, în 1994, acum 23 de ani. În tot acest timp am revenit cu plăcere fie în spectacole dedicate, fie în cadrul unui festival. De fiecare dată, am avut parte de o primire caldă și sinceră din partea voastră și de experiențe minunate, cum e cazul celor de la ARTmania Festival. Următorul show va fi și mai deosebit, iar locul în care ne vom afla, Arenele Romane, ne va ajuta să facem asta. Pregătim un concert unic, cu proiecții speciale, cu sunet deosebit și cu un playlist variat. Pe lângă piesele incluse pe «The Optimist», lansat în această vară, vom avea și o selecție de melodii de pe alte albume. Vrem să vă avem alături de noi pentru a contura împreună o atmosferă memorabilă. Ne vedem curând”.

Concertul Anathema face parte din turneul european de promovare al ultimului album, „The Optimist”, lansat anul acesta, pe 9 iunie, sub labelul Kscope Records. Noul disc a fost înregistrat în iarna anului trecut și este descris de trupă drept albumul care va dezvălui unele dintre cele mai întunecate, provocatoare și surprinzătoare piese compuse de Anathema până acum. Frumusețea, intensitatea, drama, liniștea, speranța, trimiterile la o dimensiune extra-muzicală, elemente care au reprezentat laitmotivele călătoriei artistice parcurse de trupă de-a lungul timpului, capătă o nouă profunzime.

Biletele, în valoare de 150 lei/ bucată, se găsesc în format electronic pe www.kompostor.ro, www.iabilet.ro, myticket.ro și www.eventim.ro și fizic, în magazinele din rețelele iabilet.ro, myticket.ro și Eventim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep