HomeFeaturedFocusNoi detalii despre HTC U11 Plus

Noi detalii despre HTC U11 Plus

Terminalul pe care se spune că HTC îl va prezenta oficial la începutul lunii viitoare, o versiune actualizată mai ales la nivel fizic a flagship-ului HTC U11, a trecut în ultima perioadă prin mai multe aplicații de benchmark, semn că este destul de aproape de forma finală. Cu această ocazie au ieșit la iveală o mare parte din specificațiile sale tehnice, astfel că ne putem și noi face o idee despre intențiile sale. Și teoria conform căreia HTC a vrut să aducă un smartphone contemporan la nivel de design cu alte flagship-uri actuale, capătăt tot mai mult sens.

Pentru că principala deosebire față de actualul vârf de gamă, HTC U11, este la nivel de display. HTC pregătește un ecran cu rezoluție de 2880 x 1440 pixeli, cu aspect 18:9, care va ocupa mare parte din suprafața frontală a telefonului. Un ecran cu diagonala de 6 inchi. De asemenea, sistemul de operare este un Android 8.0 Oreo.

În rest, specificațiile tehnice sunt aceleași: un chipset Qualcomm Snapdragon 835, o memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 64 GB, o cameră foto principală de 12 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli. Plus, în mod evident, Edge Sense, modalitatea de control brevetată de HTC pe modelul U11.

Teoretic ar trebui să arate foarte fain un astfel de telefon, așa că pe 2 noiembrie atenția noastră va fi atrasă în mod clar de acest subiect.

via DroidHolic

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep