HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse si carcase pentru Huawei P9 Lite (2017)

RECOMANDARE: cateva huse si carcase pentru Huawei P9 Lite (2017)

În materialul de review detaliat pentru Huawei P9 Lite (2017) am spus că, în ciuda eleganței pe care o conferă construcția de sticlă, aceasta are și câteva neajunsuri. Alunecă, este un adevărat magnet pentru urmele de degete și este și mai vulnerabilă în cazul evenimentelor nefericite. Așa că soluția care poate rezolva destul de rapid aceste probleme este reprezentată de folosirea unei huse de protecție. Am cerut ajutorul celor de la MobileDirect, care ne-au făcut câteva recomandări de huse și carcase pentru Huawei P9 Lite (2017). De notat că în oferta lor se pot găsi și alte accesorii, chiar și originale, pentru aproape orice model de smartphone.

O să încep cu un model relativ clasic, o husă CUBZ Series Carbon Black, care îmbracă telefonul și protejează și display-ul prin marginea groasă, fără a-i modifica dramatic dimensiunile.

Dacă totuși vi se pare că gradul de protecție nu este suficient, vă recomand să vă uitați la o husă Hybrid Stand Orange CUBZ. Noi am testat varianta neagră, dar mi se pare că cea cu inserții portocalii arată chiar mai fain. Are și funcție de stand, iar protecția oferită prin cele două layer-e este în mod clar cea mai sănătoasă. Un telefon protejat de o astfel de husă pare să reziste la orice problemă.

Așa cum spuneam, MobileDirect aduce și accesorii originale. Am avut și o husă Huawei Flip Cover Blue, care are și rol de stand pentru telefon.

Evident, mai sunt și alte opțiuni, pentru toate gusturile. Lista este lungă de tot, așa că vă recomand site-ul celor de la MobileDirect pentru că acolo aveți soluții pentru toate problemele voastre.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep