HomeFeaturedFocusSe pare ca HTC pregateste un U11 Life care va face parte...

Se pare ca HTC pregateste un U11 Life care va face parte din programul Android One

Eu zic că asta este o veste excelentă, presupunând că informațiile pe care le-am citit sunt reale. Un telefon HTC construit pe scheletul flagship-ului HTC U11, care păstrează trăsăturile specifice ale acestuia, ca de exemplu Edge Sense-ul, care păstrează și certificarea IP67 și vine cu căștile USonic în pachet și mai ales cu un Android 8.0 Oreo stock, va fi o bucurie pentru fanii acestui brand și pentru amatorii de Androide. Nu că aș avea ceva cu interfața celor de la HTC, care este cea mai reușită din punctul meu de vedere.

La nivel de hardware zvonurile dau o configurație construită pe un chipset Qualcomm Snapdragon 630, care include un ecran full HD de 5,2 inchi, o cameră foto principală cu senzor de 16 megapixeli, una frontală tot de 16 megapixeli, un acumulator de 2600 mAh și două versiuni de memorie. Una cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB și una cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB.

Sună destul de frumos, dar deocamdată sunt informații fără suport oficial. Tocmai de aceea, recomand puțină prudență, mai ales în cazul entuziaștilor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep