HomeFeaturedFocusHuawei Honor 6C Pro listat oficial, destul de aproape de Europa

Huawei Honor 6C Pro listat oficial, destul de aproape de Europa

Este un nou mid-range de la Huawei, care se anunță a fi destul de competitiv din punctul de vedere al prețului, deși informațiile comerciale nu sunt foarte generoase. Însă el a fost deja listat oficial de către producătorul chinez și a fost anunțat pe piața din Rusia.

Destul de aproape de Europa, motiv suficient pentru a spera că îl vom vedea și pe piața de pe la noi. Până la urmă un terminal cu preț accesibil și cu un raport specificații/preț atractiv, nu are cum să nu fie binevenit.

Huawei Honor 6C Pro nu impresionează prin trăsăturile sale tehnice și nici nu cred că și-a propus asta. Este construit în jurul unei combinații de display de 5,2 inchi și rezoluție HD (720p) protejat cu sticlă 2.5D, cu o memorie RAM de 3 GB și cu un chipset MediaTek MT6750 (procesor octa-core de 1,5 GHz).

O capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un Android 7.0 Nougat cu EMUI 5.1 peste el, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate și un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh sunt restul detaliilor care merită evidențiate.

O construcție ce pare metalică și o gamă interesantă de culori sunt alte motive pentru care mie mi se pare destul de interesant acest terminal Honor 6C Pro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep