HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 6 cu 4 GB de RAM a trecut pe la...

Xiaomi Mi 6 cu 4 GB de RAM a trecut pe la TENAA

Asta înseamnă că producătorul chinez pregătește o variantă ceva mai accesibilă a flagship-ului Xiaomi Mi 6, un smartphone impresionant, cu un raport preț/specificații extrem de atractiv, în stilul Xiaomi. Versiunea de bază este prevăzută cu o memorie RAM de 6 GB și cu capacități de stocare care pot fi de 64 GB sau de 128 GB. Noua variantă care a fost certificată de TENAA în scopul vânzării pe piața din China are 4 GB de RAM și 64 GB de memorie internă, lucru ce conduce la un preț ceva mai accesibil. Aproximativ 350 dolari ar urma să coste această variantă, comparativ cu 415 dolari, cât este prețul celei cu 6 GB de RAM și tot 64 GB de stocare internă.

Restul specificațiilor tehnice rămâne neschimbat și este format dintr-un chipset de top Qualcomm Snapdragon 835, un display de 5,15 inchi și rezoluție full HD, un sistem dual camera pe partea din spate, compus din doi senzori de 13 megapixeli, o cameră foto frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3350 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un Android 7.1 Nougat.

Un smartphone extrem de interesant și atractiv, care va fi pus în vânzare în prima jumătate a lunii Noiembrie și care poate reprezenta o opțiune interesantă pentru cei care vor performanțe la prețuri accesibie. Pe de altă parte, producătorii chinezi au o reputație destul de proastă în ceea ce privește confidențialitatea datelor utilizatorilor.

via MyFixGuide

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep