HomeFeaturedFocusZTE a prezentat oficial Nubia Z17S si Nubia Z17 miniS, noua generatie...

ZTE a prezentat oficial Nubia Z17S si Nubia Z17 miniS, noua generatie de flagship-uri

Arată foarte bine, pentru că s-a trecut la design-ul consacrat deja, cu display alungit, cu proporție 18:9 și care acoperă o foarte mare parte din suprafața frontală a dispozitivului. În același timp, vin cu specificații de top, așa că faptul că le-am catalogat ca fiind flagship-urile producătorului chinez nu a reprezentat sub nicio formă o exagerare. Și pentru ca tot peisajul să fie perfect, vin cu prețuri mai mici decât generația anterioară, ceea ce le conferă un raport preț/specificații extrem de atractiv. Însă cel mai bine le luăm pe rând, pentru a le putea analiza corect.

ZTE Nubia Z17S este construit în jurul unui display cu aspect 18:9, rezoluție full HD+ (2160 x 1080 pixeli) și diagonală de 5,73 inchi. Nu mai insist asupra faptului că ocupă mult mai mult din suprafața frontală, pentru că se vede din fotografii. În spatele acestui ecran se găsește o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 835, cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Există și o variantă ceva mai cuminte, cu „doar” 6 GB de RAM și 64 GB de memorie internă.

La nivel de abilități fotografice, avem un sistem dual camera plasat pe partea din spate a telefonului, unde se găsește și senzorul pentru citirea amprentei digitale, compus dintr-un senzor de 23 megapixeli și unul de 12 megapixeli. În partea frontală, avem tot un sistem dual camera, compus din doi senzori de 5 megapixeli.

Un acumulator de 3100 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, o construcție metalică dintr-un aluminiu special folosit în aviație, un Android 7.1 Nougat cu Nubia UI 5.1 peste și un preț de aproximativ 600 dolari pentru versiunea cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă (și 450 dolari pentru cea cu 6 GB de RAM și 64 GB memorie internă) sunt restul detaliilor care merită evidențiate.

ZTE Nubia Z17S nu are același aspect modern, dar aduce câteva modificări importante în comparație cu predecesorul său. Are același display full HD de 5,2 inchi și aceeași combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 635 cu memorie RAM de 6 GB și cu stocare de 64 GB. Chiar și sistemul dual camera de pe spate este același, cu doi senzori de 13 megapixeli.

În schimb, apare acum un sistem dual camera și în partea frontală, cu un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Capacitatea acumulatorului crește la 3200 mAh, construcția este acum de sticlă și senzorul pentru citirea amprentei digitale se mută frontal. Prețul de vânzare este de 300 dolari.

Ambele telefoane vor fi disponibile la începutul lunii noiembrie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep