HomeFeaturedFocusOppo F3 Lite prezentat oficial, un nou smartphone dedicat iubitorilor de selfie-uri

Oppo F3 Lite prezentat oficial, un nou smartphone dedicat iubitorilor de selfie-uri

Este o trăsătură pe care au marșat și Oppo F3 și Oppo F3 Plus, telefoane aflate deja în vânzare de ceva vreme și în a căror familie vine acum și modelul F3 Lite. Scoate în față atât senzorul frontal de 16 megapixeli, cât și efectele software dedicate autoportretelor digitale, argumente cu care speră să cucerească o parte din publicul care are bugete limitate pentru achiziția unui smartphone, dar a cărui atenție a fost captată de familia F3 de la Oppo.

Telefonul este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 435 (cu procesor octa-core de 1,4 GHz), ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB (care poate fi extinsă prin microSD), toate ascunse în spatele unui display HD (720p) de 5,2 inchi.

O cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, un Android doar 6.0 Marshmallow cu interfața Color OS 3.0 peste el, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat în partea din față și un acumulator cu o capacitate de 2900 mAh formează restul specificațiilor tehnice.

Telefonul este deja disponibil pe unele piețe asiatice, acolo unde se vinde cu un preț de aproximativ 240 dolari. La acești bani există și alte variante de smartphone și am senzația că doar argumentele pentru iubitorii de selfie-uri nu sunt suficiente pentru a-i garanta succesul. Mai mult, partea ciudată este că telefonul este disponibil de aproape un an în China, sub numele de Oppo A57.

via GadgetBlaze

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep