HomeFeaturedFocusGionee a prezentat oficial modelele M7 Plus si M7 Mini

Gionee a prezentat oficial modelele M7 Plus si M7 Mini

În cadrul evenimentului în care Gionee a prezentat seria de telefoane S11, toate cu aspect modern și ecran FullView, au văzut lumina zilei la nivel oficial și modelele M7 Plus și M7 Mini, care vin să întregească familia de terminale Gionee M7. Sunt două telefoane diametral opuse ca și poziționare, care vor deveni disponibile pe finalul anului – începutul anului viitor, în piețele asiatice. Singurele căi prin care un consumator din România le poate accesa sunt magazinele online din China care fac livrări și în Europa și speranța că va veni local sub numele Allview, cele două companii având un istoric împreună.

Gionee M7 Plus este construit în jurul unui display AMOLED de 6,43 inchi, aspect 18:9 și rezoluție de 2160 x 1080 pixeli, în spatele căruia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 660 cu procesor octa-core de până la 2,2 GHz (Kryo). Memoria RAM este de 6 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB. Sistemul dual camera de pe spate este compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 8 megapixeli, camera foto frontală este de 8 megapixeli, acumulatorul are o capacitate impresionantă de 5000 mAh, sistemul de operare este un Android 7.1.1 Nougat, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat pe spate, sub sistemul dual camera.

Prețul pentru acest telefon este de aproximativ 660 dolari, deloc mic, un preț la care se pot găsi și variante mai atractive, mai ales pe piața chineză.

Gionee M7 Mini (zis și Golden 3) este construit în jurul unui display de 5,5 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli), care ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 425 (procesor quad-core), o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Ambele camere foto sunt de 8 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh, iar sistemul de operare este un Android 7.1.1 Nougat. Se pare că senzorul pentru citirea amprentei digitale lipsește.

Prețul pentru acest telefon este de aproximativ 210 dolari. Iarăși, un preț la care pot fi găsite variante mai atractive din punctul de vedere al configurației.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep