HomeFeaturedFocusHuawei Honor V10 a fost prezentat oficial, o alternativa ceva mai ieftina...

Huawei Honor V10 a fost prezentat oficial, o alternativa ceva mai ieftina la Mate 10 Pro

Este vorba despre un terminal pe care producătorul chinez l-a prezentat oficial și care va fi comercializat în marile magazine online din China (unele dintre ele cu livrări și în Europa). Mai mult, se pare că pe 5 decembrie Huawei va găzdui un eveniment în care se pare că vor fi detaliate intențiile comerciale pentru Europa legate de acest proaspăt telefon. Ceea ce contează însă cel mai mult deocamdată, este faptul că avem un smartphone cu un aspect modern, cu ecran de tip FullView, cu specificații destul de interesante și cu un preț atractiv. Practic, așa cum spuneam, o versiune ceva mai accesibilă pentru Huawei Mate 10 Pro (și chiar și pentru Mate 10).

Un display cu aspect 18:9 și care ocupă o mare parte din suprafața frontală este decisiv pentru aspectul fizic. Este un ecran de 5,99 inchi și rezoluție 2160 x 1080 pixeli, care lasă totuși loc sub el pentru un buton fizic ce integrează și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Chipset-ul este un Kirin 970, la fel ca pe Mate 10 Pro.

La nivel de memorii avem două variante de RAM, de 4 GB și de 6 GB, și două versiuni de stocare internă, de 64 și de 128 GB. Abilitățile foto sunt puse în valoare de un sistem dual camera plasat pe spatele telefonului, cu un senzor de 16 megapixeli și unul monocrom de 20 megapixeli, dar și de o cameră foto frontală de 13 megapixeli. În mod surprinzător, lipsește brandingul Leica.

Un acumulator de 3750 mAh cu suport pentru încărcare rapidă completează lista cu specificații tehnice care merită evidențiate.

Varianta cu 4 GB de RAM și capacitate de stocare de 64 GB are un preț de aproximativ 410 dolari. Versiunea cu aceeași memorie internă, dar cu 6 GB de RAM costă 450 dolari, iar cea de top, cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB are un preț de 530 dolari. Va fi interesant de urmărit duelul fratricid dintre acest Honor V10 și fratele săul Mate 10 Pro, chiar și pe piața din China, acolo unde vor fi disponibile ambele terminale.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep