HomeFeaturedFocusHTC U11 Life prezentat oficial, un mid-range care a imprumutat cateva trasaturi...

HTC U11 Life prezentat oficial, un mid-range care a imprumutat cateva trasaturi interesante de la U11

Familia U11 de la HTC a fost întregită de modelul U11 Life, care a fost lansat oficial astăzi, alături de HTC U11+. Modelul Life este un mid-range care merge în mod țintit înspre fanii HTC care nu își permit un flagship. Vine cu o configurație sănătoasă, capabilă să răspundă fără probleme tuturor solicitărilor venite de la un utilizator mediu, cu un aspect modern, în linie cu cel al fraților săi și păstrează și Edge Sense, trăsătura specifică a acestei familii de telefoane, o găselniță interesantă a celor de la HTC, care chiar se poate dovedi utilă.

În plus, o chestie foarte interesantă, vine în variantă cu HTC Sense pus pe un Android Nougat, cu promisiune de Oreo (disponibilă se pare pentru America de Nord), care are preinstalat și suportul pentru Amazon Alexa, dar și într-o variantă Android One, pe care se găsește un Android 8.0 Oreo curat, care va fi disponibilă pe restul piețelor. Versiunea pentru America de Nord va avea 3 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 32 GB, în timp ce varianta Android One vine cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă. În ambele situații există și un slot pentru microSD.

Terminalul este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 630 și a unui display Super LCD full HD (1080p) de 5,2 inchi. Terminalul vine în aceeași construcție cu spatele de sticlă (Liquid Surface) și are o certificare IP67, care permite scufundarea în apă la adâncimi mai mici de un metru.

La nivel de abilități foto avem atât în partea din față, cât și pe spate, camere cu senzori de 16 megapixeli. Un acumulator de 2600 mAh, un conector USB Type-C și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat frontal, sub display, întregesc lista de detalii care merită evidențiate.

Prețul va fi în jur de 320 euro, ceea ce mă face să spun că HTC U11 Life va fi terminalul care va face volume de vânzări, inclusiv pe piața din România, în timp de U11+ va merge doar înspre entuziaști.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep