HomeFeaturedFocusTabletele Lenovo din seria Tab 4 sunt disponibile acum si in Romania

Tabletele Lenovo din seria Tab 4 sunt disponibile acum si in Romania

Compania chineză a anunțat disponibilitatea noilor tablete din familia Tab 4 pe piața din România. Dincolo de raportul preț specificații destul de cinstit, aceste tablete se remarcă prin seria de accesorii care le fac să corespundă nevoilor oricărui tip de utilizator. Practic, Lenovo oferă pachete de accesorii pentru a adapta dispozitivele diferitelor moduri de utilizare și, de asemenea, a personalizat experiența și mai mult prin integrarea unui cont pentru copii în Kid’s package.

Atât cele două modele Lenovo Tab 4 (în versiunile cu diagonală de 8 inchi și de 10 inchi), cât și cele două modele ceva mai puternice, Lenovo Tab 4 Plus, care vin în aceleași variante de diagonale, vor fi disponibile pentru utilizatorii din România.

Dacă parte de specificații tehnice pentru Lenovo Tab 4 standard și Tab 4 Plus o știm deja, să ne îndreptăm puțin atenția înspre detaliile comerciale. Lenovo Tab 4 cu ecran de 8 inchi și LTE este deja disponibil exclusiv în rețeaua Orange și pe www.orange.ro, cu o rată de 6 euro / lună alături de un abonament Orange Net 9, astfel pachetul lunar este de 15 euro / lună încheiat pe o perioadă de 24 de luni. Fără abonament, prețul modelelor Tab 4 în versiunile cu diagonală de 8 inchi și 10 inchi începe de la 159 euro și, respectiv, 227 euro în rețeaua Orange și pe www.orange.ro.

În plus, Orange va avea disponibil și kitul de accesorii pentru copii la un preț special, astfel încât copilul tău se va bucura de tehnologie în siguranță.

În afara de Orange, tabletele Tab 4, în versiunile cu diagonală de 8 inchi și 10 inchi și WiFi, sunt disponibile la principalii parteneri din România în culorile Slate Black și Polar White. Prețul recomandat al modelelor Tab 4 începe de la 649 lei pentru versiunea cu ecran de 8 inchi și WiFi și de la 799 lei pentru tableta cu ecran de 10 inchi și WiFi.

Pentru modelele Tab 4 Plus, încă nu se cunosc toate detaliile comerciale.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep