HomeFeaturedFocusXiaomi pare sa fie pe cai mari pe piata de smartphone

Xiaomi pare sa fie pe cai mari pe piata de smartphone

După ce am văzut că Xiaomi a reușit să vândă și în luna octombrie a acestui an 10 milioane de telefoane smart, după ce reușise în premieră această performanță cu o lună înainte, în septembrie, iată că producătorul chinez anunță o nouă ispravă. Se pare că la finalul lunii octombrie a fost atinsă deja cantitatea de unități livrate în tot anul 2015, care a fost cel mai bun an din scurta istorie a companiei. Astfel că 2017 va reprezenta fără îndoială un nou record pentru Xiaomi, unul chiar meritat, aș spune eu.

Mai ales că urmează o serie de promoții speciale în 11 noiembrie, care, dacă privim în urmă, vor atrage vânzări spectaculoase.

Mânați parcă de aceste rezultate excepționale, oficialii companiei sunt pe cale să fixeze un target extrem de ambițios pentru 2018. Peste 100 de milioane de unități livrate pe parcursul anului (este o diferență față de unități vândute, dar să zicem că nu este foarte mare). Xiaomi s-ar alătura astfel unei companii extrem de selecte de producători care vând/livrează peste 100 de milioane de telefoane smartphone într-un an calendaristic, grup în care doar Samsung, Apple și Xiaomi (în ordinea numerelor de pe tricou, cel puțin deocamdată) se mai află.

Sper să le iasă celor de la Xiaomi această socoteală. Este oricum o performanță foarte mare din partea lor și ceea ce au realizat până acum, dacă ținem cont că vânzările pe piețele occidentale sunt aproape inexistente la nivel oficial. Dacă această companie capătă puțin curaj, s-ar putea să asistăm la o ascensiune mult mai rapidă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep