HomeFeaturedFocusXiaomi deschide un magazin non-stop in Moscova

Xiaomi deschide un magazin non-stop in Moscova

Se pare că planurile de expansiune în Europa ale producătorului chinez sunt cât se poate de serioase și că faptul că Xiaomi a intrat oficial pe piața din Spania a fost doar primul pas. Ba chiar prima serie de pași, aș putea spune, pentru că oferta de terminale disponibile utilizatorilor din Spania a crescut prin adăugarea telefoanelor din familiile Redmi și Redmi Note (doritorii din Spania pot accesa acum și telefoane precum Xiaomi Redmi Note 4, Xiaomi Redmi 4X, Xiaomi Redmi Note 5A sau Xiaomi Redmi 4a). Aceste se vor vinde și prin Amazon Spania (cu livrare în toată Europa) și prin magazinul fizic din Madrid.

Revenind însă la magazinul fizic deschis în Moscova, acesta se află într-o zonă foarte aglomerată a capitalei ruse și va fi deschis non-stop, astfel încât doritorii să poată să îl viziteze la orice oră. Are în ofertă pe lângă telefoane și alte dispozitive IoT și alte device-uri, însă cel mai mare interes se pare că l-a stârnit Xiaomi Mi Mix 2. Și, așa cum se poate vedea în fotografii, a fost ceva vânzoleală la inaugurarea acestui magazin.

Sper ca cei de la Xiaomi să nu se oprească cu aceste acțiuni, până la urmă este drumul cel mai simplu pentru ascensiunea în topul global al producătorilor de smartphone, o ascensiune care cred eu că nu va întârzia să apară.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep