AcasăCloud & MobilityCortana se integreaza acum si cu Google Calendar

Cortana se integreaza acum si cu Google Calendar

De curând am văzut că asistentul digital Cortana poate să se integreze acum și cu Google Calendar, o veste excelentă pentru utilizatorii de Windows 10 care foloseau contul GMAIL pentru mesagerie.

Prin oferirea unui conector Cortana către Gmail experiența de utilizare devine mai completă pe Windows 10, unificarea reminder-erelor din Outlook și din GMAIL fiind una din funcțiile cerute de utilizatori de foarte multă vreme.

Totodată, suportul pentru Google Calendar înseamnă că veți putea folosi comenzile Cortana pentru a accesa și actualiza informațiile din Google Calendar și din difuzoarele dedicate precum Harman Kardon Evoke.

Pe de altă parte, Cortana de pe Android și iOS va putea face același lucru, din nou un mare plus pentru cei ce folosesc acest asistent digital – pe Android merge foarte bine via shell-ul Microsoft Launcher.

Activarea conectorului Gmail se face din Windows 10, Connected Services:

Sună bine!

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro