HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Meizu 15 Plus

FOTO: cum arata Meizu 15 Plus

Aș spune eu, privind fotografia cu telefonul real life care tocmai și-a făcut apariția pe site-urile de specialitate, că arată chiar foarte bine, pentru că vine cu un display care nu are deloc margini laterale, dar nici în partea de sus. Ceea ce îi conferă acestui smartphone aniversar un aspect extrem de atractiv, ceva în genul Xiaomi Mi Mix 2. Însă Meizu 15 Plus va avea colțurile display-ului rotunjite, ceea ce îl face să arată și mai interesant și, spun unele voci, camera foto frontală va fi în partea de jos a ecranului.

Am spus că este o ediție aniversară, pentru că Meizu aniversează 15 ani de existență, de aici și numele viitorului telefon, Meizu 15 Plus. Recunoașteți această strategie de undeva? Exact!

Nu există detalii legate de specificațiile tehnice pe care le va etala acest terminal (cu excepția prezenței unui sistem dual camera pe partea din spate, vizibil din fotografii, la fel ca butonul fizic frontal, care integrează și senzorul pentru citirea amprentei digitale), însă circulă câteva zvonuri despre prețul la care va fi pus în vânzare. Se pare că Meizu 15 Plus va costa aproximativ 450 dolari și va avea și o versiune cu memorii ceva mai mari, al cărei preț va ajunge la aproximativ 530 dolari. La aceste prețuri, spun eu că vom avea ceva surprize plăcute.

Probabil că detaliile despre acest viitor smartphone nu vor întârzia să iasă la iveală pe măsură ce ne apropiem de lansarea oficială a lui Meizu 15 Plus.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep