HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: afla cum ti se modifica salariul de la 1 ianuarie 2018

RECOMANDARE: afla cum ti se modifica salariul de la 1 ianuarie 2018

Odată cu intrarea în vigoare, de la 1 ianuarie 2018, a noilor prevederi legale (parte din “revoluția fiscală” desfășurată de guvernanți) care mută responsabilitatea contribuțiilor angajatorului către angajat, veniturile unei bune părți din populația activă a țării vor suferi modificări. Vrei să vezi cum ți se modifica venitul net odată cu trecerea în noul an? Vrei să vezi cu cât va trebui să îți crească salariul brut, astfel încât venitul tău net să rămână neschimbat? Sau pur și simplu vrei să vezi care este marele câștig al autorităților odată cu intrarea în vigoare a acestui set de legi? La oricare dintre aceste întrebări cauți răspuns, s-ar putea să te ajute aplicația Salarii, dezvoltată de Integrator Soft.

Este vorba despre o aplicație disponibilă deocamdată doar pentru dispozitive Android (link Google Play), care în urma ultimului update, la versiunea 1.0.172, vine acum și cu un simulator pentru calculul salarial valabil pe 2018, în conformitate cu legile deja adoptate și cu propunerile legislative aflate în discuție care vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2018.

Dat fiind că aplicația oferă în mod standard și calculul salarial în condițiile legislative încă actuale, se pot face comparații interesante. De asmenea, aplicația permite și configurări speciale legate de numărul de persoane aflate în întreținere, condițiile de muncă, fondul de risc și accidente, tichete de masă, statutul de pensionar, salariul neimpozabil, funcție de bază și alte sume impozabile. Așa că vă doresc spor la calculat!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep