HomeFeaturedFocusHuawei a anuntat oficial modelul Honor 9 Lite

Huawei a anuntat oficial modelul Honor 9 Lite

Este un smartphone mid-range care a tot fost subiectul unor leak-uri și pe marginea căruia s-au zvonint multe specificații tehnice. Și uite că unele dintre ele au fost corecte, pentru că ceea ce a adus prezentarea oficială a Huawei a fost confirmarea detaliilor pe care deja le știam. Spuneam eu că nu știu cu ce ar mai putea să surprindă. Și tot atunci speram ca surpriza să vină din partea prețului cerut de producătorul chinez pentru acest terminal. Și am nimerit, pentru că Honor 9 Lite va costa aproximativ 180 dolari (varianta cea mai slabă), un preț destul de atractiv pentru un telefon destul de puternic și cu un aspect modern.

Și dacă tot am pomenit aspectul modern, în ton cu tendințele actuale, să începem lista cu specificații tehnice ale lui Honor 9 Lite cu ecranul FullView de 5,65 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), care ocupă o mare parte din suprafața frontală, lucru posibil datorită marginilor extrem de subțiri.

În spatele acestui display se află un chipset proprietar Kirin 659, cu procesor octa-core de până la 2,36 GHz. La nivel de memorii se disting trei variante ale lui Honor 9 Lite: una cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB, una cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare tot de 32 GB și una de top, cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă. Așa cum spuneam, prețurile încep de la 180 dolari și merg până la 270 dolari, prețuri valabile pe piața din China.

Un sistem dual camera pe partea din spate, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli, un alt sistem dual camera frontal, cu un senzor de 13 și unul de 2 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, un sistem de operare Android 8.0 Oreo și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate sunt restul de specificații tehnice care merită evidențiate.

Telefonul va deveni disponibil de Crăciun în țara natală, însă există promisiuni de la Huawei pentru o disponibilitate rapidă și în Europa, începând cu Marea Britanie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep