HomeFeaturedFocusPromotii interesante la accesoriile pentru smartphone pe MobileDirect.ro

Promotii interesante la accesoriile pentru smartphone pe MobileDirect.ro

Este perioada sărbătorilor, este o perioadă a cadourilor și cum aproape toată lumea posedă (măcar) un smartphone, iată o idee destul de interesantă de cadou: un accesoriu pentru smartphone sau o husă de protecție. MobileDirect are o promoție interesantă, denumită Winter Sale, care constă în reduceri interesante la o gamă foarte largă de huse și carcase, dar și alte accesorii (suporți auto, căști, selfie stick-uri, trepiede pentru smartphone). Cu alte cuvinte, produse de care cu siguranță un pasionat de tehnologie sau un posesor de telefon mai înrăit se va bucura.

Promoția se termină în cursul zilei de astăzi, așa că acum este momentul oportun să acționați. Cu atât mai mult cu cât comenzile cu valoare mai mare de 49 de lei vor fi trimise gratuit către cumpărători. Nu uitați că oferta celor de la MobileDirect include o gamă foarte variată de produse pentru smartphone sau tabletă, de la încărcătoare de priză sau auto, la suporți auto, acumulatori externi, folii de protecție sau sticle securizate, suporți de birou, cabluri sau căști. Așa că nu mai pierdeți timpul.

1 COMENTARIU

  1. Am cumpărat de acolo. Produse ok.Livrare în 48 ore de la momentul trimiterii comenzii pe net.Suna pentru confirmare înainte de a trimite comanda.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep