HomeFeaturedFocusHuawei a prezentat oficial modelul Nova 2s, destinat pietelor asiatice

Huawei a prezentat oficial modelul Nova 2s, destinat pietelor asiatice

Însă, ca orice terminal atractiv din ultima vreme, poate fi disponibil și doritorilor de pe piețele ceva mai occidentale, prin intermediul magazinelor online din China care fac livrări și în Europa. Așa că Nova 2s merită  câteva clipe din atenția noastră, cu atât mai mult cu cât pare să fie un smartphone destul de interesant și atractiv, mai ales prin perspectiva configurației propuse. Cam scump, însă tot ceea ce este bun costă, iar Huawei Nova 2s pare să fie un astfel de produs.

Pare să fie un smartphone care pune accentul pe abilitățile foto, cu un sistem dual camera pe partea din spate, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul monocrom de 20 megapixeli (culmea, fără a pomeni de parteneriatul cu Leica și fără branding în acest sens). Plus un al doilea sistem dual camera dedicat selfie-urilor, cu un senzor de 20 megapixeli și unul de 2 megapixeli. Dincolo de aceste abilități foto, și restul aparatului este impresionant la nivel de specificații.

Telefonul este construit în jurul unui display de 6 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), ecran de tip FullView, care ocupă o mare parte din partea frontală, dar lasă loc pentru un buton home cu senzor pentru citirea amprentei digitale integrat.

Un chipset Kirin 960 cu procesor octa-core de până la 2,36 GHz plulsează în interior, ajutat de mai multe variante de memorie. Una cu 4 GB de RAM și stocare de 64 GB, una cu 6 GB de RAM și aceeași cantitate de memorie internă și cea de top, cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB, care pare să fie dedicată unui artist local, ca ediție specială.

Un acumulator cu o capacitate de 3340 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, un USB Type-C, câteva funcții interesante precum Face Unlock, un Android 8.0 Oreo și abilități dual-SIM (de tip hibrid) sunt restul detaliilor tehnice care merită evidențiate.

În ceea ce privește prețurile, acestea pornesc de la aproximativ 400 dolari pentru varianta cea mai slabă și ajung până la aproximativ 520 dolari pentru cea de top. Telefonul va fi pus în vânzare în câteva zile în China, fără detalii despre disponibilitatea pe alte piețe.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep