HomeFeaturedFocusZVON: Huawei P11 ar putea avea trei camere foto pe spate

ZVON: Huawei P11 ar putea avea trei camere foto pe spate

Această informație se bazează pe un set de vizualuri pe care agenția care lucrează cu producătorul chinez se pare că le-a realizat și care au dispărut la scurt timp după ce media de specialitate s-a sesizat în legătură cu ele. În aceste reclame se face referire la un sistem “pro triple lens Leica cameras”, chestie care a dat rapid apă la moară entuziaștilor. De aici și până la informația conform căreia viitorul flagship de la Huawei, care nu se știe încă sigur dacă se va numi P11, va avea trei senzori pe partea din spate, nu a mai fost decât un mic pas.

Iar rezultatul acestui sistem triple camera se va concretiza în fotografii de 40 MP și în posibilitatea folosirii unui zoom hibrid de 5X.

Și dacă tot am deschis cutia cu informații și speculații despre viitorul Huawei P11, avem și un detaliu despre camera foto frontală, care se pare că va fi echipată cu un senzor de 24 megapixeli. Atfel încât iubitorii de selfie-uri să nu se mai simtă neglijați.

În mod evident, deocamdată sunt doar pure speculații, așa că ar fi indicat să nu vă entuziasmați prea tare. Sunt convins însă că detaliile vor începe să apară tot mai frecvent despre viitoarele generații de flagship-uri de la marii producători, așa că nici Huawei P11 nu va scăpa.

via @evleaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep