HomeFeaturedFocusPanasonic Eluga I9, un entry level cu pret atractiv

Panasonic Eluga I9, un entry level cu pret atractiv

Pare să fie modelul de smartphone cu un raport preț/specificații cinstit și atractiv, care să ofere suficient de multe pentru utilizatorii cu buget limitat. Doar aproximativ 110 dolari costă acest smartphone, care se lansează în primă fază doar pe piața din India, acolo unde va fi disponibil chiar de mâine, dar care are șanse mari să devină disponibil și pe alte piețe și, prin intermediul magazinelor online care fac livrări și pe piețele occidentale, să ajungă și înspre doritorii din zona Europei. Așa că haideți să vedem foarte rapid ce are el de oferit pentru acești bani.

Panasonic Eluga I9 este construit în jurul unui display IPS de 5 inchi și rezoluție HD (720p), în spatele căruia ticăie un chipset MediaTek MT6737 cu procesor quad-core de 1,25 GHz, ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli, cea frontală este de 5 megapixeli, sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat, iar capacitatea acumulatorului este de 2500 mAh. În partea din spate este disponibil și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Măcar ca exemplu pentru ceea ce înseamnă un low-budget cinstit, cred că Eluga I9 a meritat câteva minute din atenția voastră.

via GSM Arena

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep