HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Sharp Aquos S3

Cateva detalii despre Sharp Aquos S3

Există informații destul de solide care spun că acest smartphone va fi anunțat oficial pe 16 ianuarie, așa că era normal să apară și detalii de natură tehnică despre el. Până la urmă morișca zvonurilor funcționează și tot ea ne furnizează și informația conform căreia telefonul va avea și o versiune mini, cu ceva mici deosebiri față de original. Avem și câteva fotografii de la TENAA, care ne arată destul de clar că telefonul vine cu un aspect modern, cu display alungit (proporție 18:9), de tip Full View.

Sharp Aquos S3 va fi construit în jurul unui ecran de 5,99 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli) și va avea două variante. Una cu chipset Qualcomm Snapdragon 630, memorie RAM de 4 GB și stocare internă de 64 GB și una cu chipset Qualcomm Snapdragon 660, memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB.

La nivel de abilități foto, un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 12 megapixeli se va găsi pe spatele telefonului, alături de senzorul pentru citirea amprentei digitale, în timp ce camera foto frontală va avea un senzor de 16 megapixeli. Un Android 7.1 Nougat și un acumulator de 3100 mAh completează lista cu informații care se cunosc până în acest moment.

Despre versiunea mini se spune că va avea un display ceva mai mic, de 5,48 inchi, o rezoluție ceva mai atipică, de 2040 x 1080 pixeli, un mic notch în partea de sus a ecranului, pentru a face loc camerei foto frontale, care va avea 20 de megapixeli, dar și o cameră foto principală de 16 megapixeli.

Doar aceste detalii au ieșit la iveală, probabil că lista se va completa în momentul anunțului oficial.

via DealnTech

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep