HomeFeaturedFocusFOTO si VIDEO: cum arata Sony Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra si...

FOTO si VIDEO: cum arata Sony Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra si Xperia L2

O serie de materiale despre viitoarea generație de mid-range-uri de la Sony și-a făcut apariția în media de specialitate. Este vorba despre niște fotografii și clipuri video generate pe calculator, care au ca subiect modelele Sony Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra, dar și viitorul Xperia L2. Am avut în teste prima generație de astfel de telefoane. Rând pe rând, Sony Xperia XA1 Ultra, Sony Xperia L1 și Sony Xperia XA1 au trecut pe la noi și ne-au demonstrat, fiecare în parte, că Sony încă se pricepe să facă telefoane de calitate.

Iar când vorbim de noua generație, vedem încă din start că Sony va păstra designul consacrat, cel care face ca terminalele sale să fie distincte, să aibă un farmec aparte, unul de care eu m-am îndrăgostit. Mă bucur să văd că nu se va renunța la acest design, chiar dacă, acest lucru pare să vină cu un compromis major. Nici unul dintre Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra sau Xperia L2 nu va veni cu un aspect modern, cu display alungit, de tip Full View.

Se va păstra aspectul 16:9. În cazul lui Xperia XA2 Ultra, un display de 6 inchi, asortat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 630, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Plus un sistem dual camera pentru selfie-uri, cu doi senzori de 16 megapixeli și o cameră foto principală de 21 megapixeli.

Despre Xperia XA2 nu se cunosc prea multe detalii, doar că va avea un display de 5 inchi. Ambele terminale vor avea senzorul pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate. Asta dacă informațiile care circulă pe net se dovedesc a fi corecte.

În ceea ce îl privește pe Sony Xperia L2, se zvonește că va fi construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 630, va avea un display de 5,5 inchi (cel mai probabil rezoluție HD), o memorie RAM de 4 GB și un Android 7.1 Nougat.

Acestea sunt informațiile care au ieșit la iveală, probabil că la CES vom avea parte de niște anunțuri oficiale din partea Sony.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep