HomeFeaturedFocusFOTO: sa fie oare viitorul Nokia 1

FOTO: sa fie oare viitorul Nokia 1

Au tot existat zvonuri cu privire la viitoarea gamă de telefoane smart pe care o pregătește Nokia și o parte dintre aceste informații au făcut referire la un terminal cu Android Oreo Go Edition, un telefon entry-level cu un preț foarte accesibil, care va purta numele de Nokia 1. Se pare că și compania finlandeză vrea să profite de avantajele pe care le promite Android Oreo Go Edition. Și anume, o nevoie scăzută de resurse de de spațiu de stocare, care ar conduce automat la niște prețuri foarte mici pentru dispozitivele din acest program.

Iată că a apărut și o fotografie care pretinde că înfățișează un Nokia 1. Este vorba despre o fotografie reali life, nu o randare generată pe calculator, așa că nu avem motive să nu o considerăm veritabilă. Odată cu ea vin și câteva zvonuri de natură tehnică despre viitorul smartphone.

Se pare că acesta va avea un display HD (720 x 1280 pixeli), o memorie RAM de 1 GB, o capacitate internă de stocare de 8 GB și un chipset cu procesor quad-core, cel mai probabil din seria Snapdragon 400. Aceste informații ne arată o configurație de tip entry-level, astfel că putem spune că principalul argument al viitorului Nokia 1 va fi prețul său de vânzare.

Cel mai probabil, un anunț oficial se va întâmpla la MWC-ul de acest an, la sfârșitul lunii viitoare. Atunci se va risipi și misterul care planează asupra acestui terminal.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep