HomeFeaturedFocusGoogle a achizitionat Redux, o companie ce detine o tehnologie inovativa in...

Google a achizitionat Redux, o companie ce detine o tehnologie inovativa in zona audio

Astfel că presa de specialitate a speculat imediat că această tehnologie își va face loc cât mai repede cu putință în viitoarele terminale mobile pe care Google le va pregăti. Redux este un start up din Marea Britanie care a dezvoltat o tehnologie inovativă ce permite oricărei suprafețe, inclusiv unui display de smartphone, să se comporte ca o boxă și să emită sunete. Acest lucru este posibil datorită unor unde care pur și simplu sunt propagate de aceste suprafețe.

Nu sunt foarte multe detalii tehnice despre principiile funcționării acestei tehnologii, însă faptul că Redux are înregistrate 178 de patente și așteaptă răspuns de la instituțiile acreditate pentru încă 50 de patente, cred că a atras destul de mult interesul gigantului IT.

Deocamdată nu s-au comunicat detalii despre tranzacție la nivel oficial, iar părțile implicate par să dorească să păstreze tăcerea, lucru care pare destul de normal având în vedere concurența acerbă de pe piața de smartphone. Probabil că și competitorii vor încerca să afle cât de compatibilă este o astfel de tehnologie cu piața de smartphone și cât de ușor va putea fi ea integrată într-un telefon, pentru a nu rămâne în urmă. Și cum destul de multe chestii se copiază în industria dispozitivelor mobile, probabil că Google încearcă să țină cât mai secrete planurile sale de viitor.

via Bloomberg

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep