HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Alcatel 3c, plus cateva informatii tehnice

FOTO: cum arata Alcatel 3c, plus cateva informatii tehnice

Producătorul chinez TCL a simțit nevoia să nu rateze lumina reflectoarelor de la CES 2018 și a ieșit cu câteva informații despre viitoarea gamă de telefoane Alacatel și despre intențiile companiei pentru viitor, fără însă să ofere detalii concrete despre vreun produs anume. S-au mulțumit doar să spună că de acum telefoanele Alcatel vor fi grupate în trei familii (1, 3 sau 5) și că primele anunțuri oficiale se vor întâmpla la MWC-ul de la Barcelona din finalul lunii februarie.

Însă detaliile nu pot fi ținute secrete chiar așa de tare cum și-ar dori unii producătorii și sunt livrate către opinia publică prin intermediul unor leaksteri de profesie (așa cum de fapt cred că își doresc unii producători). Iar pe filiera slashleaks avem acum primele fotografii de presă cu viitorul Alcatel 3c.

Pozele sunt însoțite și de câteva detalii tehnice (și chiar și comerciale). Se spune că viitorul Alcatel 3c vrea să fie cel mai ieftin terminal cu display alungit, cu proporție 18:9. Și chiar dacă marginile sale nu sunt foarte înguste, are designul modern cu care ne-au obișnuit marii producători.

Se pare că va avea un display IPS HD+ (1440 x 720 pixeli), asortat cu un chipset MediaTek cu procesor quad-core și o memorie RAM de doar 1 GB. Capacitatea internă de stocare va fi de 16 GB, sistemul de operare va fi un Android 7.0 Nougat, iar acumulatorul va avea o capacitate de 3000 mAh. Nu este nimic impresionant, dar se pare că prețul acestui telefon va fi de doar 120 euro.

Nu cred că va fi cel mai ieftin telefon cu ecran Full View, dar va fi acolo prețul. Rămâne să vedem și alte modele Alcatel, pentru a afla care este strategia celor de la TCL și mai ales care sunt șansele de reușită ale acestei strategii.

via SlashLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep