HomeFeaturedFocusBlackshark, un smartphone Xiaomi destinat gamerilor?

Blackshark, un smartphone Xiaomi destinat gamerilor?

Sunt ceva zvonuri că Xiaomi pregătește un smartphone dedicat gamerilor, un competitor pentru Razer Phone. Iar acum sunt alimentate de apariția unui astfel de terminal în AnTuTu Benchmark. Chiar dacă nu se face o referire directă la celebrul producător chinez, entuziaștii, mânați de la spate și de specificațiile destul de atractive, au găsit un soi de legătoră, așa că tăvălugul media a pornit.

Telefonul care și-a făcut apariția în aplicația de benchmark și care poartă doar denumirea de Blackshark, iese în evidență printr-o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 845 și memorie RAM de 8 GB. E drept, arată exact ca un instrument pentru pasionații de jocuri. Capacitatea internă de stocare de doar 32 GB s-ar putea să fie totuși mai mare în realitate, pentru că altfel ar face notă discordantă cu restul specificațiilor.

Din păcate, în afară de un Android 8.0 Oreo nu se mai cunosc alte detalii, așa că cred că este cam devreme să ne înfierbântăm pe marginea acestui subiect. Probabil că vor ieși la iveală și alte detalii în viitorul apropiat, dacă acest concept este unul real.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep