HomeFeaturedFocusCateva detalii despre viitorul flagship ZTE nubia Z

Cateva detalii despre viitorul flagship ZTE nubia Z

Numele său este încă învăluit în mister. Predecesorul său a fost ZTE nubia Z17, însă unele voci spun că producătorul chinez va sări peste denumirea de Z18. Până la urmă este mai puțin important sistemul de denumiri folosit de ZTE. Mult mai atractive sunt detaliile care au ieșit la iveală despre următorul flagship de la ZTE și care au rămas în AnTuTu după o vizită făcută de terminal în aplicația de benchmark, semn că telefonul este destul de aproape de configurația finală.

Așa cum spuneam, vom asista la o avalanșă de terminale cu chipset Qualcomm Snapdragon 845 și viitorul ZTE nubia Z nu va face excepție. Dincolo de procesorul de top, vom avea și un display alungit, cu proporție 18:9 și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), o memorie RAM de 6 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB (se pare că vom asista tot mai des la această combinație) și un Android 8.0 Oreo. Sunt cam singurele specificații care se cunosc, însă scorul din AnTuTu este încurajator. 271674 puncte!

Mă bucur că vom avea tot mai multe telefoane de top, utilizatorul final va fi cel mai câștigat și asta este bine. În plus, cred că telefoanele chinezești vor deveni tot mai accesibile pentru consumatorii de pe piețele occidentale.

via Techupdate3

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep