HomeFeaturedFocusFOTO: Moto G6 Plus va veni intr-o gamă variata de culori

FOTO: Moto G6 Plus va veni intr-o gamă variata de culori

Un nou leak cu Moto G6 Plus ne arată că telefonul va fi disponibil într-un număr destul de mare de versiuni de culoare. Și asta este foarte bine pentru Motorola, un producător care s-a mișcat destul de multă vreme doar pe o plajă foarte mică și convențională de culori. Se pare că au reușit să spargă gheața și sper eu ca această strategie să se regăsească și la alte modele. Utilizatorii au început să evite negrul, griul sau auriul (cel puțin o parte importantă din ei), așa că opțiunile ceva mai vioaie vor avea cu siguranță succes. Desigur, nu ține totul doar de culoare, dar este un început bun.

În ceea ce-l privește pe Moto G6 Plus, am mai vorbit despre el. Va avea un chipset Qualcomm Snapdragon 630, un display fullHD+ (2160 x 1080 pixeli) de 5,93 inchi, o memorie RAM de 6 GB, o capacitate internă de stocare de 64 GB, un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli pe spate, o cameră foto frontală de 16 megapixeli, un acumulator de 3200 mAh și senzor de amprentă.

Eu zic că se prezintă bine, mai ales că zvonurile spun că va avea un preț de vânzare de 250 – 300 euro, valabil în Europa. Dacă se lucrează și la strategia de vânzări, s-ar putea să aibă succes, mai ales că Motorola este încă un nume cu rezonanță în piața de telefoane mobile.

via AndroidHeadlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep