HomeFeaturedFocusLG V30S ThinQ si LG V30S+ ThinkQ prezentate oficial la MWC

LG V30S ThinQ si LG V30S+ ThinkQ prezentate oficial la MWC

Dacă ar fi să rezumăm foarte pe scurt această lansare din partea producătorului coreean, aș spune că avem modificări minore la nivel de hardware, două versiuni de culoare exclusiviste și un AI nou din partea LG. Cam aceasta este istoria celor două terminale cu care LG s-a prezentat la Mobile World Congress și care merită câteva clipe de atenție.

Principala diferență față de LG V30 și singura la nivel de hardware este la memorii. LG V30S are 6 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 128 GB, în timp ce modelul V30S+ vine cu aceiași 6 GB de RAM, dar duce capacitatea internă de stocare la 256 GB. Cele două versiuni de culoare dedicate exclusiv acestor modele poartă numele de New Maroccan Blue și New Platinum Gray. Nu o să intru în detalii, că nu prea are rost, fotografiile vorbesc de la sine.

În ceea ce privește noul AI denumit ThinkQ, unele voci îl aseamănă cu Bixbi de la Samsung. Cei de la LG spun că el își face simțită prezența în zona de fotografie, acolo unde poate identifica singur care este subiectul unei poze și poate regla setările camerei pentru a-l surprinde cât mai bine. Poate citi coduri QR, fără să mai fie nevoie de o aplicație dedicată și poate conecta dispozitive IoT. Și acestea sunt doar câteva din abilitățile sale.

Ceea ce este interesant este că platforma ThinkQ va veni și pentru actualii posesori de LG V30, ceea ce este o dovadă de bun simț din partea companiei și de grijă față de clienții săi.

Nu s-au detaliat prețurile și disponibilitatea pentru cele două terminale, probabil că aceste informații vor apărea cât de curând.

via TheNextWeb

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep