HomeFeaturedFocusCateva detalii despre LG G7

Cateva detalii despre LG G7

Am încercat să centralizez câteva detalii despre LG G7. În primul rând, pentru că este unul dintre flagship-urile așteptate spre lansare în perioada următoare. Mai exact, undeva la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Doar HTC și Huawei dintre marii producători încă nu ș-au prezentat noua generație de vârfuri de gamă.

Apoi, pentru că informațiile despre acest terminal au început să iasă la iveală în ultima vreme.

Avem detalii despre LG G7 de natură tehnică, unele dintre ele destul de evidente. Cum ar fi că telefonul se va baza pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 845. Sau că va avea un sistem dual camera pe spate și un ecran OLED prevăzut cu notch.

De fapt, vor fi două versiuni, un LG G7 și un LG G7+. Nu vor fi diferite din punct de vedere fizic, însă vor exista diferențe la nivel de memorii. Ambele telefoane vor integra tehnologia ThinQ (un AI dezvoltat de producătorul coreean), pe care am văzut-o la noile LG V30 prezentate la MWC.

Avem și câteva detalii despre LG G7 din perspectiva prețurilor, neoficiale, mai degrabă zvonuri. Se pare că LG G7 va costa aproximativ 700 euro, iar LG G7+ va avea un preț de aproximativ 780 euro. Sunt foarte curios dacă aceste zvonuri se vor adeveri.

La fel cum sunt curios dacă se va merge pe denumirea de LG G7. La un moment dat existau zvonuri că LG va renunța la G-ul din denumire și că flagship-urile vor purta alt nume. Așteptăm lansarea oficială pentru a vedea cât de reale sunt aceste detalii despre LG G7 și în ce fel se vor completa informațiile care lipsesc.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep