HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata OnePlus 6

FOTO: cum arata OnePlus 6

cum arata OnePlus 6

Sunt destul de convins că mulți utilizatori pasionați de piața de smartphone s-au întrebat cum arata OnePlus 6. Este unul dintre telefoanele de top destul de așteptate ale perioadei viitoare. Și asta pentru că producătorul chinez a reușit să aducă mereu terminale performante la prețuri atractive. Astfel încât OnePlus a câștigat tot mai mulți fani odată cu trecerea timpului. Chestie care ar trebui să se reflecte și în cifrele de vânzări ale companiei.

Un posibil răspuns legat de cum arata OnePlus 6 vine de la @evleaks. Celebrul leakster, Evan Blass pe numele său real, are un istoric destul de bun. Astfel că informațiile care vin la el sunt destul de credibile.

@evleaks a publicat o fotografie cu un OnePlus 6. O poză în care se vede un spate texturat, care nu pare să fie din sticlă. Asta ar fi o veste foarte bună pentru mulți fani care nu apreciază sticla tot mai prezentă pe spatele flagship-urilor actuale. Cei mai entuziaști spun că OnePlus s-a gândit să ofere alternative pentru toate gusturile. Sticlă pentru cei care sunt atrași de chestiile lucioase, sau o textură care imită lemnul, mai mată și cu o priză mai bună la mână, pentru cei care vor să simtă mai bine terminalul pe care îl folosesc.

Dincolo de cum arata OnePlus 6, avem și câteva specificații tehnice care s-au cristalizat. Un chipset Qualcomm Snapdragon 845, o memorie RAM de 6 GB, o capacitate internă de stocare de 128 GB, un sistem dual camera pe spate, compus dintr-un senzor de 20 megapixeli și unul de 16 megapixeli. Plus o cameră foto frontală de 20 megapixeli, un acumulator de 3450 mAh, un Android 8.1 Oreo și un cititor de amprentă.

Nu se cunosc încă detalii legate de ecran, dar este confirmat notch-ul din partea de sus, chiar la nivel oficial.

OnePlus 6 este așteptat să apară oficial în luna iunie.

via @evleaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep