HomeFeaturedFocusLenovo K5 si Lenovo K5 Play prezentate oficial

Lenovo K5 si Lenovo K5 Play prezentate oficial

Lenovo K5

După momentul în care Lenovo a anunțat oficial modelul S5, iată că producătorul chinez vine cu alte două terminale: Lenovo K5 si Lenovo K5 Play. Două telefoane aflate undeva la granița dintre entry-level și mid-range. Două dispozitive care se caracterizează prin prețuri de vânzare relativ mici, chiar și pentru piețele asiatice.

Lenovo K5

Lenovo K5 este construit în jurul unei platforme MediaTek MT6750, cu procesor octa-core, asortată cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Toate ascunse în spatele unui ecran LCD alungit (aspect 18:9) cu diagonală de 5,7 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli).

Pe spate avem un senzor pentru citirea amprentei digitale și un sistem dual camera. Este compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Camera foto frontală este de 8 megapixeli.

Un acumulator de 3000 mAh, un Android Nougat și un preț de vânzare de aproximativ 140 dolari sunt detaliile care merită evidențiate.

Lenovo K5 Play este chiar mai slab decât fratele său. Păstrează același display, dar se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 430. Are tot 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă, dar vine și cu o variantă cu doar 2 GB de RAM și 16 GB stocare internă.

Sistemul său dual camera de pe spate are un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli, iar camera foto frontală este tot de 8 megapixeli.

Se păstrează acumulatorul de 3000 mAh și senzorul pentru amprentă de pe spate, dar avem acum un Android Oreo.

Prețul său de vânzare este de aproximativ 110 dolari, probabil pentru versiunea mai ieftină. Atât Lenovo K5, cât și modelul Lenovo K5 Play vor fi disponibile în cea de-a doua săptămână a lunii aprilie, în primă fază în piețele asiatice.

via Playfuldroid!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep