HomeFeaturedFocusHuawei P20 lite disponibil in Romania, la modul oficial

Huawei P20 lite disponibil in Romania, la modul oficial

Huawei P20 lite

Mai există și canale gri, care încă funcționează, de aceea am vrut să precizez încă din titlu că nu este vorba de așa ceva. Huawei P20 lite este disponibil in Romania cât se poate de oficial, o veste bună pentru fanii acestei serii de Lite-uri (câteodată sunt scrise cu litere mici, alteori cu litere mari) de la Huawei, telefoane care ieșeau în evidență printr-un raport preț/specificații extrem de atractiv și care au făcut cifre frumoase de vânzări, mai ales în ofertele operatorilor.

Chiar dacă raportul atractiv dintre prețul pretins și specificațiile oferite s-a păstrat, nu putem să nu observăm, odată cu Huawei P20 lite, că avem o ușoară urcare a acestuia într-o ierarhie a Androidelor. Se apropie încet de granița dintre mid-range și high-end. Nu știu dacă este bine sau nu pentru Huawei, probabil că doar timpul va lămuri acest lucru.

Huawei P20 lite este disponibil pe plan local în oferta operatorilor de telefonie mobilă și în magazinele partenere Huawei, în 3 variante de culoare: Klein Blue, Sakura Pink și Midnight Blue, având prețuri începând cu 1699 lei.

Toate detaliile tehnice despre Huawei P20 lite le-am trecut deja în revistă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep