HomeFeaturedFocusHuawei Porsche Design Mate RS prezentat oficial, varful varfurilor de gama de...

Huawei Porsche Design Mate RS prezentat oficial, varful varfurilor de gama de la Huawei

Huawei Porsche Edition Mate RS

În cadrul evenimentului în care Huawei a prezentat oficial modelele P20 si P20 Pro, a mai existat un actor important. Huawei Porsche Design Mate RS a fost o surpriză din partea producătorului chinez. În primul rând pentru că folosește o denumire diferită de ceea ce aștepta publicul. Dar mai ales pentru că pare să fie cel mai puternic, dar și cel mai scump telefon al celor de la Huawei.

Tocmai de aceea, chiar dacă nu am apucat să vorbim despre el aseară, merită să îi acordăm câteva clipe de atenție.

Huawei Porsche Design Mate RS vine cu câteva diferențe majore, inclusiv la nivel de design, chiar dacă la bază este un Huawei P20 Pro.

Huawei Porsche Edition Mate RS

În primul rând avem un display AMOLED, cu marginile laterale curbate, în stil Samsung, care ascunde sub el și un senzor pentru citirea amprentei digitale. În mod curios, pe partea din spate a telefonului este prezent și al doilea senzor de amprentă. Pare mai degrabă o soluție de compromis apărută în procesul de producție pentru Huawei Porsche Design Mate RS, decât o acțiune intenționată.

Ecranul AMOLED curbat nu este prevăzut cu notch, dar are o rezoluție QHD+ (2880 x 1440 pixeli) și o diaogonală de 6 inchi.

O altă schimbare majoră este pe spate, acolo unde sistemul tri camera de pe Huawei P20 Pro s-a mutat pe centru, deasupra celui de-al doilea senzor de amprentă.

Nu în ultimul rând, la nivel de capacitate internă de stocare avem două versiuni de Huawei Porsche Design Mate RS. Una cu 256 GB și una cu 512 GB memorie internă. Restul specificațiilor este identic cu ceea ce propune Huawei P20 Pro.

Mai avem finisajele specifice unui Porsche Edition și, evident, brandingul aferent.

Plus prețul pentru o astfel de ediție specială. 1695 euro pentru Huawei Porsche Design Mate RS cu 256 GB memorie internă și 2095 euro pentru versiunea cu 512 GB. Scump, doamnă, scump!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep