HomeFeaturedFocusiPhone X Putin Golden Age, sau cum sarbatoreste Caviar succesul lui Putin

iPhone X Putin Golden Age, sau cum sarbatoreste Caviar succesul lui Putin

iPhone X Putin Golden Age

Chiar nu m-am putut abține să nu vă atrag atenția asupra acestui iPhone X Putin Golden Age. Până și numele său mi se pare hilar. Nu că nu m-ar fi distrat și alte terminale spoite cu aur de către compania rusească Caviar. Dar acesta parcă le întrece. Totul este la limita prostiei. De la numele său, iPhone X Putin Golden Age, care marchează începutul vârstei de aur a marelui lider.

Trecând mai apoi prin faptul că există doar 76 de bucăți, pentru că Vladimir Putin a câștigat alegerile pentru un nou mandat de Președinte al Rusiei cu 76 de procente din totalul opțiunilor exprimate. De parcă nu vede o întreagă planetă cum se fac aceste alegeri sau ce înseamnă să fii contracandidatul lui Putin.

iPhone X Putin Golden Age

Mă distrează însă cel mai tare sloganul care apare pe spatele telefonului. Pe carcasa îmbrăcată în aur de 24 de karate a lui iPhone X Putin Golden Age, se află, sub chipul marelui conducător, care a luat locul logoului Apple, și o replică tridimensională a Kremlinului, dar și un motto haios. “Suntem pregătiți pentru cel mai strălucit viitor și vom ajunge acolo!” Mă rog, este o traducere aproximativă, dar spune tot despre ideile din spatele acestui concept.

Nu vreau să mă gândesc cam care ar fi potențialii clienți pentru iPhone X Putin Golden Age. Mă consolează oarecum gândul că, fiind doar 76 de bucăți, s-ar putea ca acest terminal să fie mai degrabă un obiect de colecție și să fie achiziționat cu scopul de a-i crește valoarea odată cu trecerea timpului.

Prețul pentru iPhone X Putin Golden Age este de aproximativ 5000 dolari pentru versiunea cu 256 GB. Se pare că există și varianta cu 64 GB, care costă “doar” 4600 dolari, dar asta nu pare făcută pentru elite. Așa că sunt convins că cea mai scumpă va avea mult mai multă trecere la public.

Mă surprinde însă destul de tare faptul că această versiune iPhone X Putin Golden Age, care celebrează o victorie atât de însemnată și care vine într-o serie extrem de limitată, are un preț comparabil cu cel al unei variante mult mai banale de iPhone X suflat în aur tot de Caviar. Mă așteptam la un preț pe măsura personajului, dar se pare că nu mai ține chiar așa de tare figura.

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep