HomeFeaturedFocusSharp Aquos S3 mini prezentat (in sfarsit) oficial

Sharp Aquos S3 mini prezentat (in sfarsit) oficial

Sharp Aquos S3 mini

Este un smartphone despre care se vorbește de ceva vreme, la nivel de bârfe și zvonuri și care vede într-un final lumina zilei. Sharp Aquos S3 mini a fost prezentat de către producătorul japonez și nu sunt prea multe surprize.

Se știa inclusiv de ecranul de 5,5 inchi, care nu prea pare compatibil cu statutul de mini. Un display de 5,5 inchi și rezoluție de 2040 x 1080 pixeli (aspect 17:9), care vine și cu un foarte mic notch pentru camera foto frontală. Unul finuț, mai degrabă a la Essential Phone și ceva mai departe de cel popularizat de iPhone X.

Sharp Aquos S3 Mini

În spatele acestui display pulsează o combinație ciudată de chipset Qualcomm Snapdragon 630, cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Cei care simt nevoia de mai mult spațiu, au la dispoziție și un slot microSD.

La nivel de camere foto, pe partea din spate a lui Sharp Aquos S3 mini avem o cameră cu senzor de 16 megapixeli. Cea frontală este de 20 megapixeli și știe și Face Unlock. Bineînțeles, este scos în față și AI-ul cu care mai nou defilează toți producătorii. Un AI care știe să îmbunățățească de la sine putere fotografiile.

Tot în partea din față avem și senzorul pentru citirea amprentei, integrat în butonul fizic care și-a făcut loc pe îngusta margine inferioară.

Un acumulator de 3020 mAh, un conector USB Type-C, un Android 7.1 Nougat și un preț de aproximativ 250 dolari sunt detaliile care merită evidențiate.

Nu s-a vorbit prea mult despre disponibilitatea lui Sharp Aquos S3 miniîn afara țării natale. Însă, din experiențele anterioare, Sharp a reușit, chiar dacă mai chinuit, să își facă loc și pe piețele occidentale.

via FoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep