HomeFeaturedFocusLa achizitia unui LG G6 sau LG Q6 primesti cadou o pereche...

La achizitia unui LG G6 sau LG Q6 primesti cadou o pereche de casti Bluetooth de la LG

Este o campanie pe care producătorul coreean o derulează prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă de pe teritoriul României,  Orange România, Vodafone România, Telekom România (magazinele fizice sau online), dar și prin rețeaua de magazine Germanos și care durează până pe 24 martie. La orice achiziție a unuia dintre cele două terminale din magazinele partenere, cumpărătorul primește garantat o pereche de căști Bluetooth de la LG.

Pentru LG G6 primești căștile LG Tone Pro, iar pentru LG Q6 cadoul este reprezentat de căștile LG Tone Triumph. Mecanismul promoției este unul extrem de simplu. Factura de la achiziție trebuie încărcată pe site-ul promoției și, după completarea unor date, premiul este trimis către beneficiar.

Căștile LG Tone PRO Bluetooth Wireless, model HBS-780, un accesoriu dedicat smartphone-ului LG G6, cu design slim și tehnologia Advanced Quad Layer Speaker pentru o calitate a sunetului excepțională vor completa experiența oferită de telefon cu una audio pe măsură. Iar pentru cei mereu în mișcare, căștile LG Tone TRIUMPH Bluetooth Wireless, model HBS-510, confortabile și ușoare, au un design inovator ce se va potrivi de minune cu LG Q6.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep