HomeFeaturedFocusOnePlus 6 trece prin AnTuTu Benchmark, lasa cateva urme si stabileste un...

OnePlus 6 trece prin AnTuTu Benchmark, lasa cateva urme si stabileste un scor record

Până acum cel mai mare scor în aplicația de benchmark fusese stabilit de Xiaomi Mi Mix 2s, un smartphone pentru care încă așteptăm anunțul oficial, care se pare că va veni luna aceasta, pe 27, o zi extrem de aglomerată în piața de smartphone. Însă un prototip de OnePlus 6 care a rulat aplicația a reușit să stabilească un scor record, 276.510 puncte (screenshot-uri disponibile în link-ul sursă), cu care s-a încoronat în vârful ierarhiei. E drept, încă nu este oficial, dar se pare că ambițiile sale sunt mari.

Din punct de vedere tehnic se știe că telefonul se va baza, așa cum era de așteptat, pe chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 845 și că va avea un display alungit, de proporție 19:9 (ușor mai alungit decât majoritatea terminalelor noi, care merg pe un aspect 18:9), cu notch.

Deocamdată sunt singurele detalii tehnice care se cunosc. Însă cum lansarea oficială este programată pentru luna iunie, cred că mai este destul timp și că specificațiile vor începe să fie leak-uite pe măsură ce ne apropiem de această dată.

via AndroidCentral

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep