HomeFeaturedFocusLista cu specificatii Xiaomi Mi 6X: telefonul trece pe la TENAA si...

Lista cu specificatii Xiaomi Mi 6X: telefonul trece pe la TENAA si nu mai are secrete

Xiaomi smartphone

Ca de obicei, atunci când un terminal trece pe la TENAA pentru certificarea în scopul vânzării, riscă să fie expus către opinia publică. Cam asta s-a întâmplat și acum, când o listă cu specificatii Xiaomi Mi 6X a ajuns în presa de specialitate, pentru că terminalul a fost certificat de TENAA în scopul vânzării pe piața din China.

Xiaomi Mi 6X este construit în jurul unui display IPS de 5,99 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli, aspect 18:9). Asta s-ar traduce printr-un design modern, alungit, cu margini ale ecranului foarte subțiri.

Xiaomi Mi 6X

Stă bine și la abilități foto, cel puțin pe hârtie. Are un sistem dual camera pe spate, compus dintr-un senzor de 20 megapixeli și unul de 8 megapixeli. Camera foto frontală este de 20 megapixeli, semn că nici amatorii de selfie-uri nu au fost neglijați.

La nivel de memorii vor fi disponibile două versiuni. Una cu 4 GB de RAM și stocare de 64 GB și una cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Acumulatorul va avea o capacitate de 2910 mAh. Sunt voci care spun că telefonul se va numi Xiaomi Mi A2 la nivel global, dar deocamdată sunt doar speculații.

Am vorbit despre specificatii Xiaomi Mi 6X, dar nu cunoaștem încă detalii despre chipset. Asta ca să vedem că inclusiv în cazul unei vizite la TENAA, pot apărea surprize.

via SlashLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep