HomeFeaturedFocusHuawei P20 si P20 Pro cuceresc topul DxO Mark

Huawei P20 si P20 Pro cuceresc topul DxO Mark

Huawei P20 Pro camera

Imediat după lansarea oficială a lui Huawei P20 si P20 Pro s-a ridicat întrebarea legată de abilitățile foto ale celor două terminale. Mai ales că este deja de notorietate parteneriatul Huawei cu Leica și, mult mai important, Huawei P20 Pro este primul smartphone cu un sistem tri camera. Un sistem compus din trei senzori, așa cum o lasă și numele să se înțeleagă.

Sunt aceste două lucruri doar argumente de marketing? Asta a fost întrebarea încă din momentul în care Huawei a adus în lumina reflectoarelor sistemul dual camera, cu modelul P9. Și trebuie să recunosc că și eu am fost sceptic la început. Însă în momentul în care am realizat câteva portrete mai elaborate cu Huawei P10, mi-am dat seama că lucrurile chiar sunt pe bune.

Misterul asupra abilităților foto ale lui Huawei P20 si P20 Pro a fost însă risipit destul de repede. Cei de la DxO Mark au testat telefoanele. Evident, înainte de anunțul oficial, că doar a devenit un obicei pentru toți marii producători. Și conform lor, calitatea imaginilor rezultate este una aproape de perfecțiunie.

Altfel nu se explică faptul că Huawei P20 Pro s-a instalat confortabil pe prima poziție a topului, cu 109 puncte. Asta în condițiile în care, până acum, cel mai bun scor îi aparținea lui Samsung Galaxy S9+ și era de 99 puncte. Nici Huawei P20 nu s-a lăsat mai prejos și s-a plasat pe locul al doilea al noului clasament, cu 102 puncte.

Pentru detalii, fotografii rezultate și argumentarea scorului obținut, aveți aici testul DxO Mark pentru Huawei P20 Pro și testul DxO Mark pentru Huawei P20.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep