HomeMobileAndroidCum rezolvi problemele de touch pe Galaxy S23 dupa update-ul OneUI 6.1

Cum rezolvi problemele de touch pe Galaxy S23 dupa update-ul OneUI 6.1

Se pare că au apărut probleme de touch pentru utilizatorii de aparate Samsung din seria Galaxy S23, după update-ul OneUI 6.1 - așa se pot rezolva.
Se pare că au apărut probleme de touch pentru utilizatorii de aparate Samsung din seria Galaxy S23, după update-ul OneUI 6.1 – așa se pot rezolva.

Am văzut că mai mulți utilizatori s-au plâns că după update-ul la OneUI 6.1 lansat luna trecuta, unele modele Samsung Galaxy S23 au avut probleme cu touch-ul, fiind nevoiți să apese mai ferm/de mai multe ori pentru ca sistemul de operare Android să citească interacțiunea.

Samsung spune că problema ar fi de la Google, în speță de la aplicația Google Discovery care ˝pune stăpânire˝ pe ecran și că până apare un update, există posibilitatea de rezolvare temporată.

Mai exact trebuie să vă asigurați că aplicația Google este la cea mai recentă versiune (fiți siguri că mergeți în Play Store și verificați dacă nu există update-urilor), apoi mergeți în Settings – Apps&Notifications, găsiți Google și Storage & cache și apăsați pe Clear storage și Clear cache.

Reporniți apoi telefonul. Cu puțin noroc, problema de touch o să dispară. Dacă nu vă iese, încercați să dezinstalați prima dată toate update-urile de Google, curățați cache-ul după cum am spus mai sus, reporniți telefonul și vedeți dacă acum merge. Eventual încă un update cu clear cache.

Altfel … dezactivați Google Discovery de pe ecranul principal.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep