HomeFeaturedFocusOppo A1 anuntat oficial, sau cum arata un entry-level in viziunea Oppo

Oppo A1 anuntat oficial, sau cum arata un entry-level in viziunea Oppo

Oppo A1

Să fie clar, nu eu l-am numit entry-level, ci chiar producătorul chinez. Însă Oppo A1 îmi lasă mai degrabă impresia unui mid-range care arată destul de binișor. Și pare capabil să satisfacă fătă probleme cerințele unui utilizator mediu. Desigur, vor spune unii cârcotași că are și lipsuri. Spre exemplu, nu este prevăzut cu senzor pentru amprentă. Dar știe Face Unlock, așa că problema se rezolvă, măcar parțial.

Mai trebuie precizat că pare să fie o perioadă destul de activă pentru compania chineză. După lansarea de acum câteva zile a lui Oppo R15 si Oppo R15 Dream Mirror Edition, acum vine și Oppo A1.

Oppo A1 este construit în jurul unui disply modern, alungit (aspect 18:9), cu margini foarte subțiri. Nu are notch, care deocamdată este atributul telefoanelor vârf de gamă sau mid-range. Este un ecran IPS de 5,7 inchi, cu rezoluție doar HD+ (1440 x 720 pixeli). Însă specificațiile sale nu au fost foarte clar detaliate, așa că unele voci spun că rezoluția ar putea fi fullHD+. În spatele ecranului pulsează precesor despre care nu se știu detalii, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB.

Oppo A1

Camera foto principală a lui Oppo A1 are o rezoluție de 13 megapixeli, cea frontală este de 8 megapixeli. Nimic spectaculos pe zona de abilități foto. Poate doar funcția Face Unlock, pe care am pomenit-o ceva mai devreme.

Un acumulator cu capacitate de 3180 mAh, un sistem de operare Android 7.1 Nougat, o camă destul de vioaie de culori și un preț de aproximativ 200 dolari sunt detaliile care mai merită evidențiate.

Oppo A1 va deveni disponibil pe 1 aprilie. Va fi momentul în care, probabil, vom afla și detaliile care deocamdată lipsesc.

via GizmoChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep