HomeFeaturedFocusOppo F7 prezentat oficial, un nou “expert selfie” de la Oppo

Oppo F7 prezentat oficial, un nou “expert selfie” de la Oppo

Oppo F7

Se pare că a fost o perioadă agitată pentru producătorul chinez. Oppo F7 a fost prezentat oficial la câteva zile după Oppo A1. Care, la rândul lui, a venit la câteva zile după Oppo R15 si R15 Dream Mirror Edition. Asta este deja o strategie, pentru a sta cat mai mult în lumina reflectoarelor.

Oppo A1 are ca principal argument de vânzare camera foto frontală, echipată cu un senzor de 25 megapixeli. Argument suficient pentru ca Oppo să reînvie conceptul de selfie expert, sub care a mai promovat și alte terminale de-a lungul timpului.

telefon Oppo F7

Camera frontală (f/2.0) vine cu o mulțime de funcții software. HDR, un AI care intervine pe fotografii și vrea să pară mai deștept decât alte AI-uri. Știe să facă distincție între bărbați și femei, chiar și în aceeași fotografie. Și aplică îmbunătățirile diferit, pentru fiecare subiect în parte. O grămadă de moduri pentru selfie-uri și o colecție de stickere AR, că tot se poartă. Plus Face Unlock, o funcție evidentă la o așa cameră foto frontală.

Ecranul este un IPS de 6,23 inchi, are o rezoluție de 2280 x 1080 pixeli (aspect 19:9) și este prevăzut, evident, cu un notch. Totul pentru un aspect de flagship modern.

În spatele său însă lucrurile nu mai sunt chiar la nivel de flagship. Un chipset MediaTek Helio P60 (procesor octa-core de 2,0 GHz) se împerechează fie cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate de stocare de 64 GB, fie cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă.

O cameră foto principală de 16 megapixeli, un acumulator de 3400 mAh, un Android 8.1 Oreo și un senzor pentru citirea amprentei digitale completează lista cu specificații.

Oppo F7 va deveni disponibil pe 7 aprilie, pe piețele asiatice. Probabil că magazinele online din China care fac livrări și în Europa se vor mișca destul de repede. Prețul telefonului este de aproximativ 270 euro pentru versiunea mai slabă și 330 euro pentru cea cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep