HomeCloud & MobilityRecomandare: cursul Google de Machine Learning poate fi facut gratuit!

Recomandare: cursul Google de Machine Learning poate fi facut gratuit!

Google AI Machine Learning crash course
Google AI Machine Learning crash course

Noul curs ‘Machine Learning Crash Course’ oferit de Google poate fi urmat acum în mod gratuit. Oricine are cunoștințe de limba engleză, spaniolă sau franceză e invitat să îl parcurgă. În condițiile în care viitorul pare să fie legat tot mai mult de AI, ar fi bine să știți cu ce se mănâncă.

Este același curs ce a fost făcut și de inginerii de la Google, acum el fiind disponibil și pentru publicul larg, gratuit. Așa începe inițiativa ‘Learn With Google AI’.

Google susține că ”toată lumea trebuie să înțeleagă AI-ul” și în marea sa dărnicie, cursul este gratuit. Trebuie să știți și că dărnicia asta nu e chiar gratis. Există pentru că Google vrea să atragă cât mai multă lume pe TensorFlow (platforma sa de machine learning) și să aibă surse și mai multe și mai variate, pentru a-și antrea AI-ul.

40 de lecții în 15 ore

Mi se pare foarte fain că Google începe cursul printr-o trecere în revistă a conceptelor minimale de algebră, necesare pentru înțelegerea ulterioară a termenilor explicați. Ar fi indicat și să aveți cunoștințe minimale de Python.

Vă recomand să nu ratați această oportunitate de a vă acomoda cu AI și machine learning, pe TensorFlow. Veți descoperi elemente care să vă ajute să înțelegeți mai bine rețelele neurale și să le folosiți în propriile proiecte.

Cursul ”Machine Learning Crash Course” se găsește aici. Iar cei ce nu au timp/resurse sau cunoștințele necesare să îl parcurgă, sunt invitați să studieze celelalte materiale disponibile pe ‘Learning With Google AI‘.

Mă gândesc că un astfel de curs ar trebui să înceapă să fie obligatoriu de prin liceu cam pentru toată lumea. Sigur i-ar ajuta pe foarte mulți.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep