HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: protectie sporita cu o husa pentru Moto E4 Plus

RECOMANDARE: protectie sporita cu o husa pentru Moto E4 Plus

husa pentru Moto E4 Plus

Majoritatea celor care au interacționat cu terminalele Motorola din seriile E sau G nu s-au împăcat tocmai bine cu metalul mat din care sunt construite terminalele. Și recunosc că și eu mă număr printre ei. Așa că am decis să apelez la o husa pentru Moto E4 Plus, un terminal pe care îl folosesc de back-up de vreo trei luni de zile.

Am apelat, ca de obicei, la partenerii noștri de la MobileDirect. Un magazin online în oferta căruia se găsesc o grămadă de accesorii pentru smartphone sau tabletă. Așa că am ales un produs din mulțimea de carcase și huse de protecție pentru Moto E4 Plus.

Am ales o husa pentru Moto E4 Plus produsă de CUBZ.Este vorba despre Gel TPU Grain Black CUBZ, o husă care îmbracă în totalitate spatele telefonului, schimbându-i aspectul și protejându-i în același timp și ecranul, prin marginile groase care ies în față. În cazul unui accident nefericit, șansele ca telefonul să se lovească cu display-ul de ceva sunt destul de mici, datorită acestor margini.

Mi-a plăcut această husa pentru Moto E4 Plus în primul rând datorită texturii sale care imită pielea naturală.

Apoi, îmi place că îmbracă destul de bine terminalul și oferă un plus de protecție pentru muchiile acestuia, în cazul unor incidente neplăcute.

La fel se întâmplă și în zona camerei, acolo unde dispunerea specifică telefoanelor Motorola se poate transforma uneori într-un punct vulnerabil pentru terminal.

Una peste alta, mie mi-a plăcut această husa pentru Moto E4 Plus. Însă pe site-ul MobileDirect aveți la dispoziție variante pentru toate gusturile. Tot aici găsiți o gamă variată de huse de protecție sau accesorii pentru orice model de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep