HomeFeaturedFocusSharp Aquos S3 prezentat oficial, accentul pe display si marginile subtiri ale...

Sharp Aquos S3 prezentat oficial, accentul pe display si marginile subtiri ale acestuia

Sharp Aquos S3

Producătorul japonez s-a mișcat ciudat cu această familie de telefoane și a prezentat mai întâi un Sharp Aquos S3 mini. Care oricum nu prea era mini cu un ecran 5,5 inchi. Acum vine și fratele mai mare. Sharp Aquos S3 se promovează ca fiind cel mai compact smartphone cu display de 6 inchi. Pe de-o parte, este cam greu să vorbești despre așa ceva la un display atât de mare. Pe de altă parte, cei de la Sharp s-au priceput mereu la partea de display-uri și au reușit, pe lângă calitatea ecranului de pe Sharp Aquos S3 (contrast 1500:1 și 550 niți), să vină și cu margini extrem de înguste.

Ecranul are o rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), proporție 18:9 și, așa cum îi stă bine unui telefon modern, este prevăzut cu un notch. În spatele lui pulsează o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 630 (procesor octa-core), cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB.

Sharp Aquos S3

La nivel de camere foto, pe spate avem un sistem dual camera. Este compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 12 megapixeli. Tot pe spate este și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală este de 16 megapixeli. Evident, sunt prezente toate poveștile de marketing cu AI-ul care intervine la fotografii și le îmbunătățește automat. Și desigur că există și un mod portret.

Din punct de vedere tehnic, mai merită evidențiat acumulatorul de 3200 mAh, cu suport pentru încărcarea rapidă. Quick Charge 3.0, mai exact.

Sistemul de operare este un Android 8.0 Oreo, cu interfața Smile UX peste el.

Telefonul este destinat piețelor asiatice (unde va fi disponibil de pe 1 aprilie) și are șanse mici de a ajunge în Europa. Prețul său este de aproximativ 400 dolari, ceea ce lasă loc de competitori poate mai atractivi. Așa că nu cred că se va bucura de un succes foarte mare.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep