HomeFeaturedFocusZTE Nubia Z18 mini prezentat oficial, mid-range cu pret atractiv

ZTE Nubia Z18 mini prezentat oficial, mid-range cu pret atractiv

ZTE Nubia Z18 mini

Producătorul chinez a prezentat oficial modelul ZTE Nubia Z18 mini. Un telefon din partea de sus a segmentului mid-range, cu aspect modern și cu un preț destul de atractiv. Ar fi nevoie practic doar de o prezență globală pentru ca terminalul să fie un succes. Și grație magazinelor online care fac livrări inclusiv în Europa, lucrurile par să stea pe un făgaș corect.

ZTE Nubia Z18 mini este construit în jurul unui display IPS de 5,7 inchi și aspect 18:9. Rezoluția este de 2160 x 1080 pixeli și marginile laterale sunt extrem de înguste. Construcția este din sticlă, inclusiv pe partea din spate, iar cele două panouri sunt legate printr-o ramă metalică.

ZTE Nubia Z18 mini

ZTE Nubia Z18 mini se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 660 cu procesor octa-core de până la 2,2 GHz (Kryo), cu o memorie RAM de 6 GB. Sună destul de bine, se pare că performanțele acestui chipset sunt foarte apropiate de vârful de gamă.

Capacitatea internă de stocare este de 64 GB. Va exista și o versiune cu 128 GB de memorie internă. În ambele cazuri capacitatea de stocare poate fi extinsă prin microSD (slot hibrid).

Pe partea din spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 24 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Camera frontală de pe ZTE Nubia Z18 mini este de 8 megapixeli. Tot pe spate avem și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

O gamă foarte vioaie de culori, inclusiv un Limited Provence Edition (un fel de mov, mai pe românește), un acumulator cu o capacitate de 3450 mAh și un Android 8.1 Oreo sunt restul detaliilor care merită evidențiate. Nu mai vorbim de funcțiile AI, pe care orice smartphone care se respectă trebuie să le scoată la înaintare.

ZTE Nubia Z18 mini

Plus prețul de vânzare pentru ZTE Nubia Z18 mini, care este de aproximativ 230 euro pentru versiunea cu 64 GB și 270 euro pentru cea cu 128 GB memorie internă. Prețuri pe care eu le consider destul de atractive pentru specificațiile oferite.

via ZTE

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep